vacature lesgevers.jpg

Multimove Kortenaken trapte in september 2021 haar vijfde werkingsjaar af. Dat kan niet zonder alle helpen handen voor én achter de schermen.  

Aanspreekpunten

 

 

 

 

 

 

 

 

​Lesgevers

Wekelijks staan onze lesgevers klaar om de jonge kinderen te laten sporten. Een lesgeversteam om trots op te zijn! Alle lesgevers worden gestimuleerd om hun kennis te verbreden en ervaring uit te breiden door cursussen te volgen. Zo behaalden enkelen reeds het diploma van Multimove-begeleider. 

Ons team bestaat uit: Milan, Birthe, Fien, Jolien, Rune, Anne-Katrien, Feye, Brenda & Anouk.

Door ons groeiend ledenaantal blijven we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Voel jij je geroepen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 

Marie Linde en Esther maken sinds de start deel uit van Multimove. Beiden waren actief als vrijwilliger bij de twee ondersteunende clubs: de eerste bij GSF Kortenaken, de tweede bij VS Kortenaken. Ze stonden meteen klaar om mee te werken aan het Multimove-project, om zo jongere kinderen een breder en beter aanbod te geven binnen (en rondom) de gemeente Kortenaken.
 

Tot op heden zijn ze nog steeds actieve bestuursleden. Met praktische vragen over inschrijvingen, attesten en betalingen kan je steeds bij hen terecht. Spreek hen aan in de sporthal, of stuur een bericht of e-mail.