top of page
Multimove_Kortenaken21.jpg

Klaar voor het 6ᵉ jaar! Wat een team!

Multimove_Kortenaken5.jpg

​Lesgevers
 

Wekelijks staan onze lesgevers klaar om de jonge kinderen te laten sporten. Een lesgeversteam om trots op te zijn! Alle lesgevers worden gestimuleerd om hun kennis en ervaring te verbreden door cursussen te volgen. Zo behaalden de meesten al het diploma van Multimove-begeleider bij de Vlaamse Trainerschool. 

Ons team bestaat uit: Milan, Birthe, Fien, Emma, Rune, Anne-Katrien, Stella, Feye, Brenda & Anouk.

Door ons groeiend ledenaantal blijven we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Voel jij je geroepen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 

Aanspreekpunten
 

Marie Linde en Esther maken sinds de start deel uit van Multimove. Beiden waren actief als vrijwilliger bij de twee ondersteunende clubs: GSF Kortenaken en VS Kortenaken. Ze stonden meteen klaar om te bouwen aan het Multimove-project, om zo jongere kinderen een breder en beter aanbod te geven binnen (en buiten) de gemeente Kortenaken.
 

Tot vandaag zijn ze nog steeds actieve bestuursleden. Met praktische vragen over inschrijvingen, attesten en betalingen kan je steeds bij hen terecht. Spreek hen aan in de sporthal, of stuur een bericht of e-mail.

Multimove_Kortenaken16.jpg

Samen naar de top!

Multimove Kortenaken krijgt een duwtje in de rug van:

Bedankt!

bottom of page